Garantie

Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een auto een hele investering is. Met de standaard service van De Occasion.nl kunt u er dan ook op vertrouwen dat de auto uitstekend functioneert en u direct veilig de weg op kunt.

Deze zekerheid kunnen wij u bieden door al onze auto’s voor aflevering technisch te inspecteren. Daarnaast leveren wij onze auto’s boven de € 4.500,-  STANDAARD met 1 maand basis garantie en minimaal 6 mnd .APK wij berekenen hiervoor GEEN afleveringskosten  (3 maanden garantie in overleg mogelijk).

Naast de standaardservice met zeer voordelige meeneemprijzen kunt U ook kiezen voor een afleverpakket op maat, daarmee kiest u voor nog meer zekerheid  naar eigen wensen

 Occasion-garantie

 

Afleverings pakket op maat 100%

100%

Eigen werkplaats 100%

100%

3 mnd garantie mogelijk

100%

 

Garantie op: Basis aflever pakket Uitgebreid aflever pakket
Motor
Versnellingsbak*
Differentieel
Stuurinrichting x
Remmen* x
Brandstofsysteem x
Elektrisch systeem* x
Koelsysteem (excl. vloeistoffen)* x
Uitlaatsysteem x
Airconditioning (excl. vulling)* x
 NAP certificaat
APK keuring APK minimaal 6 maanden Nieuwe APK
Inspectie Klein Klein
Distributieriem / Ketting x Controle (Indien nodig vernieuwd)
Vrijwaring inruil auto

* Geen automaat & slijtagedelen.

Goed om te weten

Zolang u in het bezit bent van de bij ons gekochte auto en u krijgt na de garantieperiode onverhoopt grote reparatiekosten (ook na 3,4 of 5 jaar, m.a.w. zolang u de auto in uw bezit heeft.) dan repareren wij uw auto tegen een vooraf afgesproken sterk gereduceerd tarief.

 

Tevens kunt u bij ons ook terecht voor autoruitvervanging.

 

1)  Basis pakket: Dit is onze internetprijs zonder garantie wanneer de auto zich niet meer in de fabrieksgarantie bevindt. Wanneer u voor dit pakket kiest zijn er GEEN afleveringskosten van toepassing
2)  Uitgebreide pakket : Dit is onze internetprijs zonder korting plus € 395,- afleveringskosten. Met dit pakket heeft u drie maanden garantie op motor, versnellingsbak en toebehoren, auto krijgt een volledige aflevering inspectie en indien nodig een nieuw distributie set.